آخرین اخبار
کد مطلب: 91993
گوشت بوفالوي هندي سر سفره ايراني‌ها/ مسئوليت با سازمان دامپزشکي است
تاریخ انتشار : 1394/01/29 10:58:43
نمایش : 1266
رئيس سازمان غذا و دارو گفت: ما از سازمان دامپزشکي اين سؤال را داريم که اگر گوشت بوفالوي هندي مورد تأييد است، چرا فقط بايد در سوسيس و کالباس مصرف شود.
به گزارش سلام لردگان؛ رسول ديناروند در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري فارس، در مورد واردات اخير گوشت بوفالو از هندوستان به کشور گفت: سازمان دامپزشکي مسئول اين کار است و اگر تأييد کند که گوشت وارد کشور شود، ما به آن اطمينان داريم که همه مسائل سلامتي را رعايت کرده است.
 

وي ادامه داد: اما اگر اين طور که گفته شده، فقط گوشت بوفالو انحصاراً در صنعت غذا بايد مصرف شود، سؤالي که داريم اين است؛‌ اگر گوشتي سلامتش مورد تأييد است و فقط بايد در جاي خاصي مصرف شود، چرا بايد وارد شود و حتماً بايد توجيه شود.

وي ادامه داد: صنعت غذا همان توليد سوسيس و کالباس است، البته ارزش غذاي گوشت بوفالو که همان گاوميش است و در هند بسيار مصرف شده و مشکلي ندارد، شبيه گوشت گاو است، با اين تفاوت که مقداري چرب‌تر است و درصد چربي شير آن بالاتر است.

رئيس سازمان غذا و دارو گفت: کشور ما واردکننده گوشت نيست چرا که بيش از 90 درصد گوشت مصرفي را خودمان توليد مي‌کنيم، در زمينه گوشت سفيد تقريباً وارداتي نداريم، چرا که حتي صادرکننده گوشت مرغ هم هستيم.

ديناروند افزود: در مورد هر ميزان گوشتي که وارد کشور مي‌شود، مسئوليت نظارتش برعهده سازمان دامپزشکي است و هرگاه وارد صنعت غذايي شود، نظارت ما آغاز مي‌شود.

انتهاي پيام/

 
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس